Dexter

Genom att logga in får du som är gymnasieelev eller förälder till gymnasielev tillgång till bland annat studieplaner, schema, betyg, närvaroöversikt och frånvarorapportering.

Så här får du ett konto:

Förälder

Om du har ett barn i gymnasieskolan som är under 18 år skapas ett konto automatiskt till dig. Uppgifter om användarnamn och lösenord förmedlas av ditt barns skola. E-post: Sprintgymnasiet@uppsala.se eller telefon 018-727 98 00.

Elev

Om du är inskriven på någon av kommunens gymnasieskolor får du automatiskt ett konto i Dexter. Inloggningsuppgifter får du vid skolstart eller genom att kontakta expeditionen.

Har du glömt ditt lösenord?

Kontakta skolans expediton.

Meddelande om elevs ogiltiga frånvaro

Som vårdnadshavare kan du via sms eller e-post få information om ditt barns ogiltiga frånvaro. Du behöver registrera ett mobiltelefonnummer och/eller en e-postadress dit du vill att meddelandet ska skickas. Du behöver också fylla i checkboxarna "sms vid ogiltig frånvaro" respektive "e-post vid ogiltig frånvaro". Dessa inställningar gör du under adressändring i menyn "Mitt Dexter".

Klicka här för att komma till Dexter

18 september 2018